torsdag den 29. marts 2018

Vi tog det første skridt.....

Det allerførste, spæde skridt blev taget i jagten på en - mulig - ændring af vores liv.

Vi fandt et fint lille sted, der lå, der hvor vi gerne ville bo, hvis det nu var..... Der er allerede et lille Bed & Breakfast og vi tænkte mange tanker inden vi valgte at booke en fremvisning.

Vi glædede os til at se stedet, se hvilke muligheder, der kunne være - eller blot blive skuffede og vide, at det ikke var noget for os. Sandsynligheden for at det første sted, vi så, ville være perfekt, var jo til stede, men alligevel...

En time før fremvisningen blev vi ringet op af mægleren, der ville udskyde, eller viste det sig, helt aflyse fremvisningen. For der var nogle, der var interesserede, de skulle bare lige godkendes i banken, og vi skulle jo vide, at det var temmelig svært at få bankgodkendelse i udkantsdanmark. Vi spurgte om der var skrevet slutseddel, men nej, men det var lovet til de andre, hvis de kunne få godkendelse.

Mægleren fortsatte med at fortælle, hvor svært det var at blive godkendt og min mand måtte så skuffe ham med at vi faktisk har pengene "klar".

Så fortsatte mægleren med at rakke stedet ned, fortælle, hvor nedslidt det var, at der skulle nye møbler bla, bla, bla. Alt sammen noget, vi havde kunnet se ud fra billederne og også havde taget både tidsmæssig og økonomisk højde for.

Nå, men det korte af det lange var at mægleren ikke ville vise det frem....bum...sådan....

Jeg tror min mand blev så paf, så han bare accepterede uden at nævne noget om budrunder eller lignende, som jo er ganske almindeligt i hovedstaden. Stedet er så billigt, så vi gerne havde budt både 2 og 300.000 tusinde over, hvis det havde været perfekt.

Og så sad vi der....kiggede på hinanden og undrede os...og tænkte om det var fordi mægleren selv eller hans onkel skulle købe det? For hvordan kan man som mægler afvise kunder, der - måske - kan give sælger et højere provenue?

En anden mulighed er selvfølgelig at prisen har været sat for lavt og sælger ønsker at tage det af markedet og sætte det på til en anden pris på et andet tidspunkt.....men så burde mægler nok lige fjerne det fra nettet.

Så første skridt gik ærlig talt ikke særlig godt....nu slikker vi sårene og kigger videre...og tænker videre...og drømmer lidt...og vender tilbage til at vi jo har det rigtig godt, som vi har det nu ;-)
6 kommentarer:

 1. Skodmægler! Der må være noget lusk med i spillet.
  Synd, at første skridt var så vaklende, så at sige - jeg håber I har mod på at forsøge jer med et til.
  God fornøjelse med det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, tror også der ligger et eller andet lusket og lurer

   Slet
 2. Dårlig mægler.... ejer burde næsten advares for det lyder jo næsten som om han meleret sin egen kage og ikke sælgers....
  håber i finder noget andet... eller dette hvis mægler vælger at ville vise frem alligevel.
  hvor i landet leder i, måske vi der læser her ser noget brugbart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har overvejet at kontakte ejerne, men nu kigger vi lidt rundt igen.

   Slet
 3. Hvis det er på "min ø", er der ihvertfald en ejendomsmægler I ikke skal vælge. Vi, min bror og jeg har lige solgt min mors hus, da hun er flyttet i ældrebolig, men hold da op hvor er vi blevet røvrendt. Nævner ikke mægleren her, men skriver det gerne i en mail.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det er på din ø - skriver lige over IG, det er nemmest ;-).

   Slet