søndag den 20. september 2015

Er husmor-blog'sene ved at uddø?

Jeg skriver ikke ret meget længere og mange af dem, jeg fulgte gør heller ikke, så jeg tænker om en epoke er ved at være slut? Om ny tider er kommet - Instagramtiderne? For det er vist heller ikke Facebook, som efterhånden primært er fyldt med sponserede links på alt muligt ligegyldigt.

Til gengæld er der - ifølge mine unge døtre - fuld gang i de såkaldte modebloggere, som angiveligt lever af at skrive om alt muligt indenfor mode. Sært "job", hvis du spørger mig og hvis man går ud af 10. klasse eller gymnasiet og så har job som modeblogger og semi-kendis, så er ens fremtid vist ikke sikret i voldsomt mange år fremover.

Men husmor-bloggene - min og din og jeres og vores blogge - er de ved at uddø?

Jeg kan jo starte med mig selv....hvorfor skriver jeg ikke mere end jeg gør? For første gang i mange år har jeg ikke et job med 80 timer om ugen og alligevel får jeg ikke skrevet, selvom jeg da har masser på hjerte. Det når bare aldrig rigtig til tastaturet længere og det er egentlig synd, for det er rart at skrive, at skrive "tingene ud". Hmm....måske jeg skulle gå i gang igen, jeg må overveje det. Jeg er i hvert fald ikke der, hvor jeg har lyst til at lukke min blog, det er jo min livsbog, som jeg snart kan holde 10 års jubilæum med. Desværre er en stor del af indholdet på min første blog, der lå på Smartlog, forsvundet og jeg har lykkelig glemt koder osv dertil.

12 kommentarer:

 1. Har det på fuldstændig samme måde. Forsøger dog stadig at skrive bare lidt engang imellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er slet ikke nemt bare at lukke og slukke. Jeg synes nu du skal blive ved, jeg nyder at læse med hos dig, når jeg "kommer forbi"

   Slet
 2. Jeg er også bange for, at bloggere som os er ved at komme i mindretal, men pyt - vi må bare sørge for at holde husmorbloggene, som du så sødt kalder dem, i live. Jeg synes stadig det er så hyggeligt at bo i blogland, og oven i det er det en dejlig form for dagbog.,
  Så bliv endelig ved, Moster ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg regner også med at blive ved, men kun med disse sporadiske indlæg. Måske jeg en dag finder tiden og lysten til at skrive mere fast, det håber jeg

   Slet
 3. Jeg holder også ved endnu, selv om det ikke bliver til så mange indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok sådan det er for mange af os, men lidt har jo også ret :-)

   Slet
 4. Hold endelig ved, jeg kan slet ikke finde glæde ved instagram og facebook, så jeg vil gerne have nogen at "lege" med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bliver ved, så du har nogen at lege med :-). Og du har ret, selvom jeg sætter pris på fb og ig, så er det ikke det samme. Det er mere overfladisk og hurtige "snaps"

   Slet
 5. Jeg 'skriver' på 8. år, men er heller ikke så aktiv mere.
  De sidste to års arbejdse og sygdom, syntes jeg ikke jeg ville skrive o hele tiden, da det var det samme der ville blive skrevet i hvert indlæg. Nu med job, kunne jeg helt sikkert godt skrive om noget, men jeg holdet igen, grund dog ukendt.
  Ligesom med meget andet, så er der nok frem-og tilbagegang, men jeg lukker dog ikke min blog, bare fordi jeg ikke går skrevet. Meget få af mi e venner kenyder til min blog, så jeg kan skrive ting der, som jeg ikke vil fortælle til venner, men gerne vil fortælle og have feedback på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er det også med min blog - selvom man jo aldrig ved, om man har hemmelige læsere, der har gennemskuet, hvem man er.

   Slet
 6. Ind imellem tænker jeg, at jeg bruger alt for meget tid på det blogliv, som jeg har været en del af i godt 5 år. Jeg har aldrig haft intentioner om at skrive hver dag. Der sker nemlig også meget ude i det virkelige liv, som jeg meget nødig vil gå glip af, men der dukker jo hele tiden nye emner op jeg gerne vil skrive eller fortælle om, så jeg holder stadig ved.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror man skal gøre det i det tempo, som passer ind i ens liv - nogle gange meget, andre gange mindre. Og du har helt ret, der er jo også det der helt almindelige, men virkelige, liv, som også skal leves :-)

   Slet