onsdag den 30. marts 2016

En skøn ferie på Påskeøen aka Bornholm

Vi har aldrig været så tidligt på solskinsøen, men der var skønt og vi stornød at landskabet var så anderledes, nu hvor der ikke var blade på træerne. Vejret var som vejret nu kan være en tidlig påske mod øst, men vi havde tørvejr og strejf af sol, så ingen klager herfra (selvom meldingerne fra Sjælland lød på "Vi sidder på terrassen og nyder solen" - så varmt havde vi det ikke).

Vi boede et skønt sted i en lille lejlighed med dejlig udsigt over vandet og endnu en gang var vi rundt og snuse lidt for at finde ud af om, der er et sted "til os" på øen. Der var mange dejlige steder, men meget er solgt og udvalget er ikke enormt og slet ikke når man er lidt kræsen og gerne vil have en hel masse til en god pris.

Så det blev ikke denne påske, vi faldt over noget - måske senere på året, måske næste år eller næste år igen. Vi har ikke travlt og selvom vi kommer meget på øen er 3-5 gange årlige måske alligevel ikke helt nok til at retfærdiggøre sommerhuskøb. Og jeg vil så nødig leje ud, for så er det jo alligevel ikke rigtig vores. Men finder vi en dag stedet, må vi jo finde en løsning på det.

Vi spiste dejlig mad, men en enkelt dags frokost, var helt speciel. Vi var kørt hjemmefra efter morgenmaden og havde egentlig planer om at tage hjem til frokost, men pludselig var klokken mange og især jeg var supersulten, men ingen af os var klædt på til fint brug i vores gå-tur-på-strand-og-i-smattet-skov-tøj-og-sko, så vi kørte omkring den lokale Brugs og købte rugbrødsboller, ost og lidt kage og så fandt vi et sted med skøn udsigt og spiste på bedste Hr. og Fru Danmark-maner vores frokost i bilen og hvor var det bare hyggeligt.

Læser du med her og har du aldrig været på Bornholm, så se at kom af sted, for der er så skønt og en fantastisk ro.

Har du lyst til at se en masse billeder fra Solskinsøen, så tag et kig på Instagramprofilen

Bornholmbornholmbornholm

2 kommentarer:

  1. Jeg forstår så glimrende, at I ikke vil leje ud - det kunne vi heller ikke drømme om at gøre med vores svenskerhytte, men 3-5 besøg om året ville jeg synes var for lidt - der vil blive relativt for meget arbejde med vedligehold uden nok tid til bare at kunne nyde.
    Den måde at spise frokost på excellerer John og jeg en del i - der er ikke meget mad, der smager bedre, end når man indtager det på denne måde :-)

    SvarSlet
  2. Det er nemlig lige det - både udgifter og arbejde bliver for meget i forhold til nydningsgraden.

    SvarSlet