onsdag den 23. december 2015

Nu er det virkelig jul

Lillejuleaften.....træet skal pyntes, der skal bages småkager endnu engang, rødkålssalaten skal snittes, grøden skal en tur under dynen og kartofler skal koges og pilles.

I morgen er så den store dag.....ikke så stor, som den var, dengang flokken var små og næsten ikke kunne være i deres egne små kroppe af bare spænding, dengang mindst en af dem fik julefeber, når Disneys juleshow startede.

En gang tilbage i slut 90'erne røg tv-signalet lige præcis et par minutter i 16 og dermed lige før Disneys juleshow. Vi havde 3 forventningsfulde unger siddende foran fjernsynet og så puff....forsvandt det hele. Det var inden man bare fandt det på nettet i stedet, men heldigvis havde vi "båndet" det, så i med kassetten og alle var lykkelige. Undtagen en far lidt længere ned ad gaden - en mand vi aldrig havde hilst på, en mand der aldrig hilste på nogen i kvarteret. Vi havde nok alle prøvet, men han var vist for fin til at hilse på andre, når han kom drønende (alt for stærkt) i sin store bil. Nå men nød lærer jo nøgen mand eller snobbet far at spinde, så pludselig stod han foran vores dør og ønskede os en glædelig jul. Jamen fint så.....og tak, mens han stod der og small-talkede, prøvede han forgæves at kigge ind i vores stue og manden min spurgte om der var noget galt. Øh, eh....ah, ja, hans børn kunne jo ikke se Disney show fordi signalet var væk og om vi måske havde båndet det? Det havde vi, men vores unger brugte det jo - manden blev sur over at han ikke måtte låne det med det samme og gik igen og hilste så stadig ikke på os, når vi mødtes på gaden. Sikke en julestemning, han var i ;-)

Nu er de store og juleshow er ikke på listen over vigtige ting, men da vores yndlingspræst allerede holder gudstjeneste kl. 13.30, håber jeg, at vi kan samles foran juleshowet i år og nyde en småkage og et stille øjeblik inden der skal steges og brases.

Lykken er stor i år - alle 4 unger er hjemme og fejrer julen med os og den største gave er at sidde og bare nyde at være sammen med det og se dem hygge sig, snakke, kærligt smådrille hinanden og tæske hinanden i diverse spil.2 kommentarer:

  1. Glædelig jul til jer. Her bliver Disney stadig optaget, for vores yndlingsgudstjeneste er sen. Og vi ser det også selv om alle nu er store :-)

    SvarSlet
  2. Disney showet er et must!
    Det var selvfølgelig synd for mandens børn, men ham selv kan jeg absolut ikke få nogen form for medlidenhed med. Sådan en klump!
    Fortsat god hygge i familiens skød og en god jul til jer alle.

    SvarSlet