tirsdag den 27. februar 2018

Ud på tur

Nok råber medierne om sibirisk kulde og temperaturen er da heller ikke ligefrem forårsagtig, men vi har ingen sne overhovedet, så der er masser af mulighed for at gå lange, skønne ture.

Vi er heldige, eller rettere vi har valgt, at bo i et område, hvor vi ligger som en smørklat i grøden lige mellem havet, skoven og kæmpe grønne områder, så der er god basis for skønne ture.

Vi bor højt, så normalt kan jeg kun se vandet og ikke stranden, men i dag er der kommet "strand" til...Strand er det jo ikke, men derimod is, forholdsvis langt ud i Sundet.

Der kom 5 km i benene mandag og gode røde kinder - søndag nåede vi op på 12 km, men det virkede koldere i går eller også gik jeg bare for meget imod vinden.Billedet er fra mandag - Kig over Øresund.

4 kommentarer:

 1. Sikke langt I har fået gået, og når man bor som I og vi, så burde det være nemt at komme ud på gåtur ;-)

  SvarSlet
 2. Ja, det var dejligt langt - jeg tror I bor noget mere fredeligt. Turen langs vandet er smuk, men med den evige susen af bilerne på Strandvejen, men vi klager bestemt ikke. Vi elsker vores lille "hood", der både rummer smuk natur og nærheden til byliv og indkøbsmuligheder :-)

  SvarSlet
 3. 12 km ... det er altså meget langt i mine øjne. Fem er langt, mens 12 er ... ja ... enormt langt. Har du ikke allerede tabt de fire kg, så? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er stædige kg, der ikke lige giver efter for lange gåture. Vægten har ikke rokket sig så meget som 100 gram. Eller med positive øjne - mit fedt er omdannet til muskler, så derfor har jeg ikke tabt mig ;-)

   Slet