lørdag den 23. januar 2016

stoltmor.dk

Jep - endnu en gang har jeg stået med tårer i øjnene og nydt at det er gået en fra min flok godt.

Ældstedatteren afsluttede sin bachelor i denne uge med et flot 12 tal (jep, det var censors ord "et flot 12-tal").

Vi stod klar med blomster og champagne og jeg kunne som sædvanlig ikke holde en lille tåre tilbage. Hvor er det flot og hvor er vi stolte af hende.

Nu venter et halvt års arbejde inden hun skal læse videre.

Vi syntes begge, at vi lige har set hende blive student, men til sommer er det 4 år siden, så helt "lige" er det jo ikke.

Jeg elsker at se mine børn vokse til, blive voksne, blive formfuldendte individer, der trives med de valg, de har taget og tager og samtidig ved de alle, at vi (selvfølgelig) og deres søskende altid står lige bag dem og er klar til at gribe, hvis de har brug for det. Men det har de nu sjældent ;-).


4 kommentarer:

 1. Stort tillykke til og med datteren, det er så dejligt at se dem blive voksen med de valg og fravalg de må tage

  SvarSlet
 2. JA, hvor er det flot, og hvor skal du bare være stolt af hende!
  Der er nemlig ingen andre til at være stolte end jer, og det er derfor en forældrepligt. Vi andre synes hun er dygtig, klog, vidende, alt muligt, og det er alt sammen velfortjent, men det er kun jer som forældre, der kan være stolte :-)
  Stort tillykke med det flotte resultat herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ellen - og hvor har du ret. Det er kun os som forældre, og måske bedsteforældrene, der står med stolthed og ser på "afkommets" bedrifter. Og det lige fra den første tand (har nu aldrig fattet at folk er så stolte af at deres barn har fået første tand, det er trods alt lidt ude af både barn og forældres hænder ;-)til eksamener

   Slet