lørdag den 21. november 2015

Sneen kommer, sneen kommer.....ulven kommer ulven kommer

Og måske kommer den vitterlig her godt en uge efter DMI udtalte, at det ville blive en varm vinter uden nogen udsigt til sne før januar eller februar.

Men lad os nu se - koldt er det i hvert fald med en frisk vind fra nordøst og hvide skumtoppe på det ellers så fredelige Øresund. Skønt at sidde og kigge ud på, når man har en kop varm te i hånden og varme på apparaterne.

Men, de der meteorologer.....var det meteorolog man skulle have været? Tænk at blive lønnet for at sidde og forudsige ting, som oftest slet ikke kommer til at ske - det må være et underligt job, for jeg er slet ikke i tvivl om at de virkelig gør deres bedste og har en kæmpe baggrundsviden.

Ulven kom heldigvis ikke i går aftes, da København (og jeg) gik i panik, da Nørreport og Østerport stationer blev lukket pga nogle hætteklædte mænd med en sportstaske, der kom løbende ned i Metroen. Heldigvis var det tilsyneladede falsk alarm og stationerne åbnede igen. Min panik skyldtes at datter og svigersøn befandt sig lige midt i det hele og jeg gjorde klar til at køre ind for at hente dem og få dem VÆK, men heldigvis åbnede stationerne igen og de kunne begives sig hjem i god ro orden.


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det blev aldrig til andet end slud her, måske fordi vi ligger så tæt på Øresund. På den ene side af huset (den mod vandet) er der absolut intet sne, på den anden side 1-2 cm slud. Utroligt så forskelligt det kan være i vores lille land

   Slet
 2. Ja, lad os se, om det er ulven, der spøger - de har lovet helt op til 20 cm sne i morgen, men under alle omstændigheder vil det hurtigt forsvinde igen.

  Godt det var falsk alarm, men de der mænd har vist haft en syg form for humor ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi slap heldigvis for sneen, men andre har jo så til gengæld fået i rigelige mængder.

   Og ja, heldigvis falsk alarm - med ens fornuft kan man jo godt se, at risikoen er meget lille, men med hjertet...pyha :-(

   Slet