lørdag den 23. april 2016

Nyt spisebord - ja, nej, måske, ved ikke

Vi har det meget klassiske Piet Hein superellipsebord, som egentlig er lidt for stort til vores nuværende køkken, så vi har været lidt på jagt.

Dvs vi var egentlig allerede på jagt inden vi købte Piet Hein-modellen, men opgav, da vi ikke kunne finde et bord i massiv eg, som ikke kostede en bondegård og som vi samtidig syntes om.

Forleden stødte vi så på det fineste bord i massiv eg - fra FDB Møbler - det gode, gamle, klassiske mærke og jeg var straks klar til at skifte det ene ud med det andet.

Nu sidder jeg så og overvejer at bestille det på nettet, men bliver alligevel i tvivl, for selvom superllipsen er lidt (for) stor til vores køkken, så ved man jo hvad man har og de der superellipseborde er bare kvalitet, som holder i generationer (hvilket det massive egetræsbord jo sikkert også gør).

Argh....drømmen var oprindelig et fedt egetræsbord med Wegners Y-stole - nu endte vi med superellipsen med læderbetrukne myrestole.Og manden min er egentlig ret ligeglad og vil være tilfreds med begge løsninger (dog nok mest den eksisterende, for så slipper han for at slæbe ;-).

So what to do?

(Og ja,det er absolut et indlæg i kategorien 1st world problems)

2 kommentarer:

  1. Det er et af livets store spørgsmål i den første verden. Og jeg vil helst ikke svare, for du skal selv finde det svar, der passer dig bedst :-)

    SvarSlet
  2. Ha ha ha ha:) Det ER da et stort problem:o) Hvad blev løsningen? Jeg kan ikke lige hjælpe dig, da jeg ikke helt ved hvilke borde det er du nævner. Jeg vil dog gerne høre, hvad det blev til:)
    http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

    SvarSlet