søndag den 30. december 2018

Min krop - ven eller fjende?

Nok lidt hårdt sat op, men mon ikke mange kvinder på min alder, har tænkt det samme?

Jeg havde en hård sommer - det var simpelthen for varmt og jeg havde nogle rædsomme nætter, hvor jeg vendte og drejede mig akkompagneret af en ventilator for dog at få lidt "kølende" luft.

Sommeren var ovre og jeg valgte, at det var tid til at smide nogle kilo, så over de næste måneder røg der 5 kg og hvor jeg nød det. Jeg følte mig ganske enkelt bedre tilpas i min krop. Og hedeturene forsvandt - min tanke var, at de forsvandt fordi det ikke længere var varmt, men jeg er ikke længere så sikker.

Så kom december med al sin pragt, mad og godter og ganske langsomt sneg en del af de 5 kg sig på igen og nu ligger jeg igen og har det alt for varmt om natten. Vender og drejer mig, smider dynen af, tager den på igen og sådan går det nat efter nat.

Så nu er der ingen vej tilbage - de kg skal væk igen og gerne med følgeskab af et par ekstra.

Og hvor er det egentlig vildt, at ens krop så simpelt kan fortælle, at man ikke er på rette spor

Så fremover må jeg vist bare holde mig til den plan, der hedder sund kost og motion, men det bliver ikke "Fra på mandag" i denne omgang, men "Fra på tirsdag"6 kommentarer:

 1. Pyh, jeg synes at jeg har hedeture - og har haft det i 4-5 år nu - uanset min vægt. Det lyder da skønt hvis du kan styre varmen :-) Jeg synes faktisk i det hele taget at overgangsalderen er længere og mere ubehagelig, end jeg havde ventet.
  Godt - hedetursfrit - nytår til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, jeg kan, men det vil jo vise sig...Også et rigtig godt nytår til dig og dine

   Slet
 2. Hovsa - så var der lige pludselig hele tre indlæg ... :-)
  Det er da imponerende hvis du kan styre dine hedeture vha. vægten - det er nyt for mig.
  Jeg kan stadig få mindre hedeture, her mere end 10 år efter overgangsalderen egentlig sluttede for mit vedkommende, men de er ikke så slemme som i selv overgangsalderen, så det er okay.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups, ja, ved heller ikke, hvad der skete - måske fordi jeg er ferieramt ;-). Og nu får vi se, om jeg kan styre det via vægten, hvis jeg kan, må jeg tage patent på idéen ;-). Godt nytår til jer i den stråtækte

   Slet
 3. Jeg er ovre det med hedeturene (som jeg gjorde mit bedste for at ignorere, da de var der) - men jeg kender alt for godt det med de 5 kg for meget. Det er så irriterende, at de ikke bare kan blive væk, når nu man har det så meget bedre uden... :-) Godt nytår og god fornøjelse med den sunde kost og motionen. Jeg er med på sidelinjen... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja, der er irriterende, men "heldigvis" er vi jo ikke alene om det der med de 5 kg ;-). Også godt nytår til dig

   Slet