lørdag den 23. april 2016

Nyt spisebord - ja, nej, måske, ved ikke

Vi har det meget klassiske Piet Hein superellipsebord, som egentlig er lidt for stort til vores nuværende køkken, så vi har været lidt på jagt.

Dvs vi var egentlig allerede på jagt inden vi købte Piet Hein-modellen, men opgav, da vi ikke kunne finde et bord i massiv eg, som ikke kostede en bondegård og som vi samtidig syntes om.

Forleden stødte vi så på det fineste bord i massiv eg - fra FDB Møbler - det gode, gamle, klassiske mærke og jeg var straks klar til at skifte det ene ud med det andet.

Nu sidder jeg så og overvejer at bestille det på nettet, men bliver alligevel i tvivl, for selvom superllipsen er lidt (for) stor til vores køkken, så ved man jo hvad man har og de der superellipseborde er bare kvalitet, som holder i generationer (hvilket det massive egetræsbord jo sikkert også gør).

Argh....drømmen var oprindelig et fedt egetræsbord med Wegners Y-stole - nu endte vi med superellipsen med læderbetrukne myrestole.Og manden min er egentlig ret ligeglad og vil være tilfreds med begge løsninger (dog nok mest den eksisterende, for så slipper han for at slæbe ;-).

So what to do?

(Og ja,det er absolut et indlæg i kategorien 1st world problems)

fredag den 15. april 2016

Hvordan kan det være?

Hver dag når jeg kommer 4-5 minutter før afgang med toget, der skal tage mig på arbejde eller hjem fra samme, så er skidtet forsinket. Nogle gange et par minutter, ofte mere.

Men når jeg kommer halsende i sidste øjeblik, måske endda 1 minut over afgangstid, så kører toget ALTID til tiden.

Det er da en underlig regel ;-)

lørdag den 2. april 2016

Kundeservice eller mangel på samme?

Den så omtalte tur til optiker blev så en realitet her lørdag formiddag.

Jeg trådte ind hos optikeren, ventede pænt og efter 5-6 minutter blev det min tur. Jeg forklarede, at jeg havde været der før, men at NU var jeg klar til at købe både den ene og den anden slags. Optikeren lyttede og tjekkede og da jeg så sagde at jeg gerne lige ville have hendes hjælp til at se, hvad der kunne passe til mig, sagde hun, at jeg bare kunne gå hen og kigge, så ville hun lige høre hvad næste kunde ville og så komme over til mig.

Jeg syntes det var lidt sært - nu havde jeg jo stået og ventet og jeg tænkte egentlig at vi var midt i en handel og bestilling af briller til en pris i omegnen af 5-6.000 kroner, men tænkte at hun lige ville bruge 30 sekunder på at høre om hun hurtigt kunne hjælpe næste kunde. Problemet var bare at hun gik i gang med en lang ekspedition og da der var gået knap 10 minutter bestemte jeg mig for at gå. Men så kom der en anden hen for at høre om han kunne hjælpe. Han var så og nærværende og var ikke nødt til at ekspedere andre undervejs.

Lidt irriteret over denne dårlige oplevelse gik jeg over til en af deres konkurrenter, hvor jeg fik super betjening og købte mine briller i stedet.

Og hvad er så moralen....tja, giv nu da for søren den gode kundeservice, det betyder ALT for varerne er jo nogenlunde de samme i de fleste butikker. Det er så lidt der skal til, for at man føler sig godt behandlet og den gode kundeservice er jo stort set gratis

Snip-snap-snude - det var dagens historie :-)