lørdag den 19. november 2016

Mit nye projekt - Bamsehuset

Det er længe siden, tiden går og det virkelige liv har taget over og måske er tiden også løbet lidt fra at blogge. Egentlig rigtig trist, for det var så hyggeligt, da det var på det højeste....nærmest lidt som at have pennevenner :-)

Noget af det, der har taget min tid er etableringen af en webshop. Vi havde i mange år en webshop med golfudstyr og selvom det tager meget, meget mere tid end man forestiller sig, var det så hyggeligt at tjekke ordrer, pakke varer, skrive små hilsener og ofte høre fra folk, at de var glade for det, de modtog.Vi lukkede den, da jeg på et tidspunkt arbejdede 70-80 timer om ugen på mit "andet" arbejde, men nu var tiden ved at være der igen.

Vi talte om det og endte med at åbne www.bamsehuset.dk som vi glæder os til at gøre til et fantastisk sted at købe bamser, et sted, hvor god service er vigtig, også selvom det "bare" er via nettet.

Tag et kig derinde, hvis du har lyst og hvis du vil like og dele på facebook, like på Instagram osv osv, vil jeg være SÅ taknemmelig :-)

.....og hvis du har børn eller børnebørn i bamsealderen, håber jeg du vil kigge forbi og måske vælge den næste gave til barn eller barnebarn.
www.bamsehuset.dk'


2 kommentarer:

 1. Stort tillykke med den nye webshop! Det er noget af et skridt!
  Jeg håber virkelig ikke tiden er løbet fra Blogland, jeg synes det er fantastisk! Men måske, når den allersidste fisk er fanget osv., og man sidder helt mutters og Palle alene i verden, så kan det da godt være, at måske skal holde inde...
  Men nu skal jeg se, hvad der er i Bamsehuset! :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med den nye butik! Jeg skal lige over og se hvad du kan byde på, selv om jeg ikke har bamsebørn.
  Tiden er endnu ikke løbet fra blogland for mit vedkommende, men det er en tidsrøver, og har man i forvejen alt for meget, forstår jeg godt, at det bliver nedprioriteret. Jeg håber du får mere tid igen.

  SvarSlet